Koopzondag Noord Holland

Koopzondag Noord Holland? Koopzondag Woonboulevard Volendam! Besteed uw zondag in het leukste dorp van Nederland, en kom voor het grootste aanbod van het mooiste meubilair naar Woonboulevard Volendam. Bij ons vindt u prachtige collecties voor uw slaapkamer, woonkamer en keuken.
 

Koopzondag Noord Holland doorbrengen in Volendam

Als u op zoek bent naar iets nieuws voor uw woning kunt u ervoor kiezen de koopzondag in heel Noord Holland door te brengen, al rijdend van meubelzaak naar meubelzaak. Een minder tijdrovende en leukere optie is een dagje Volendam. Hier vindt u één van de grootse woonboulevards van Noord Holland, met een oppervlak van niet minder dan 30.000 m2! Woonboulevard Volendam heeft een prachtige en grote collectie in huis, voor uw slaapkamer, woonkamer én keuken. Kijk voor meer informatie op de homepage.
 

Koopzondag Noord Holland: openingstijden Woonboulevard Volendam

Woonboulevard Volendam is op diverse zondagen open. Kom langs en neem een kijkje in onze prachtige showrooms. U wordt deskundig en vriendelijk geholpen, en er is zelfs de mogelijkheid een vrijblijvend woonplan op te stellen voor uw gehele interieur. Voor een overzicht van de koopzondagen en de openingstijden kijkt u hier.


Voor meer informatie:
Koopzondag Volendam, Koopzondag, Meubelwinkels, Meubelzaken, Meubelboulevard, Meubel Boulevard, Meubels Purmerend, Meubels Haarlem, Meubels Alkmaar, Meubels Noord Holland